بهگزارش میراثآریا، محمد راضیجلالی معاون استاندار خوزستان در آیین گشایش دومین جشنواره نان خوزستان که شامگاه هفتم اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد، گفت: 15 استان در جشنوراه نان شرکت کردهاند. خداوند را شاکرم که در دومین جشنواره نان استان خوزستان هستیم؛ جشنوارهای که با رویکرد ایجاد یک فضای مفرح و نشاطآور برای مردم عزیزمان در استان خوزستان برگزار میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان در ادامه افزود: به مجموعهای که برگزارکننده این جشنواره است خداقوت میگویم که با تلاش فراوان توانستند با رویکردی ویژه این نمایشگاه که مهمترین این رویکردها معرفی فرهنگ استفاده از آرد کامل به عنوان جایگزین آرد معمولی است را اجرا کنند.
او ادامه داد: طبیعی است که اهمیت این رویکرد در موضوع سلامت و پیشگیری از بسیاری از آسیبهای مرتبط با بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای بدخیم و بیماریهای دستگاه گوارش مؤثر است چراکه استفاده از آرد کامل و سبوسدار میتواند از اتفاق بدی که در بسیاری از این موارد رخ میدهد، از جمله بیماریهای سرطانی، جلوگیری کند.
راضیجلالی تصریح کرد: تعداد زیادی از نانواییهای ما درحال حاضر تولیدکننده نان با آرد کامل هستند و به یاری خدا در آینده نزدیک شاهد این خواهیم بود که تعداد این نانواییها در استان خوزستان بیشتر خواهد شد و همه نانواییهای ما آرد کامل را استفاده خواهند کرد.
او تأکید کرد: صنایع جدید با فناوریهای جدید و نوآوریهای جدید است که میتوانند در پخت نان با کیفیت بالاتر موفق باشند و در جلوگیری از ضایعات بیشتر نان اثرگذار باشند. ما تلاش میکنیم که همه این محورها را با هم پیش ببریم و شاهد ارائه نان با کیفیت بهتر و بالاتر برای شهروندان عزیزمان در استان خوزستان باشیم.
در دومین جشنواره نان خوزستان، شرکتکنندگان از ۲۰ استان در ۱۱۵ غرفه محصولات خود در بخشهای مختلف تولید آرد و نان را در معرض دید علاقمندان به صنعت نان قرار دادهاند.
علاوه بر برگزاری دورههای مختلف آموزشی، معرفی و پخت انواع نانهای سنتی در بین اقوام کشورمان نیز در این جشنواره انجام میشود.
دومین جشنواره ملی نان استان خوزستان تا دهم اسفند ماه در سیلوی تاریخی شهید آذرپیکان نخستین سیلوی شهر اهواز برپا خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما